Όπως λέει ο πρόεδρος της διεπαγγελματικής οργάνωσης
ελαιολάδου Εμμανουήλ Γιαννούλης, μια μερίδα καταναλωτών επέλεξε να
αντικαταστήσει το ελαιόλαδο με σπορέλαιο. Το κομμάτι της πίτας αυτό,
είναι πολύ μικρό. Η γεύση διαφέρει σε μεγάλο βαθμό και δύσκολα ο Έλληνας
θα αλλάξει το ελαιόλαδο. Έτσι το περιόρισε. Κατά 40% μάλιστα! Στα περισσότερα εστιατόρια πλέον το λάδι δίνεται ξεχωριστά σε ένα
μικρό μπουκαλάκι και κάποιες φορές χρεώνεται. Η βάση της διατροφής των
ελλήνων είναι πλέον είδος υπό εξαφάνιση. Μέσα σε δύο χρόνια η τιμή του
ελαιόλαδου ανέβηκε 300%. Εξωφρενικό αλλά είναι η αλήθεια. Με βάση τις εκτιμήσεις, ο Εμμανουήλ Γιαννούλης πιστεύει πως τα σκαλιά
της ανόδου τελείωσαν. Πλέον οι τιμές θα ξεκινήσουν την καθοδική πορεία
με αργό και σταθερό ρυθμό. ΠΗΓΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΑΙΣΙΟ: