29/06/2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΗΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Φεστιβάλ Γης –Άνθρωποι και Προϊόντα που ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη 26 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ουΠειραματικού Γυμνασίου Χανίων (πλ. Δημοτικής Αγοράς) και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 29 Ιουλίου.
Σε περισσότερα από 60 περίπτερα οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το φυσικό και παραγωγικό πλούτο των Χανίων, τις δράσεις των Δήμων, των Ιδρυμάτων και των φορέων καθώς και τα προϊόντα παραγωγικών επιχειρήσεων της Κρήτης και ιδιαίτερα των Χανίων.
Δράσεις - προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης αλλά και εκπαίδευσης των παιδιών με άξονα τα θέματα διατροφής και περιβάλλοντος θα υλοποιούνται επίσης σε διαφορετικό διαμορφωμένο χώρο.Τέλος ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά σχήματα αλλά και ντοκιμαντέρ θα δώσουν την ευκαιρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες του Φεστιβάλ.Οι ώρες λειτουργίας του Φ3εστιβάλ θα είναι από τις 6.00 μμ έως 11.45μμ καθημερινά.
Πληροφορίες για συμμετοχές Επιχειρήσεων και παραγωγών στους τομείς αγροδιατροφής, χειροτεχνίας και περιβάλλοντος στο τηλ.28213-40114 και στο e-mail festivalgis@chania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΑΙΣΙΟ: