02/12/2021

Ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα έζησαν Χανιώτες δημοσιογράφοι, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης Χανίων και αρκετοί φίλαθλοι, σε φιλανθρωπικό παιχνίδι που διεξήχθη τη Δευτέρα 29/11 στην Κάντανο, με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται μετά το σεισμό στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Η πρωτοβουλία ανήκε στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καντάνου Γιάννη Κοντεκάκη, ο οποίος για μια ακόμα φορά απέδειξε την φιλανθρωπία και τις ευαισθησίες του για τους χειμαζόμενους συντοπίτες μας. Το φιλανθρωπικό γεγονός τίμησαν με την παρουσία τους δύο δήμαρχοι, ο Αντώνης Περράκης από το Δήμο Καντάνου-Σελίνου και ο Γιάννης Μαλανδράκης από το Δήμο Πλατανιά, καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι δήμων του νομού.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στα πλαίσια της ευγενικής άμιλλας έγιναν φιλικές αθλητικές μάχες σε κάθε σημείο του γηπέδου, ενώ ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ευτυχώς για τους Χανιώτες δημοσιογράφους, η τάξη αποκαταστάθηκε με το τελευταίο εύστοχο χτύπημα από τον Ρήγα Ρηγόπουλο, που έπαιξε σε όλο το ματς ως τερματοφύλακας, καθώς προηγουμένως ο Λευτέρης Αντωνακάκης πήγε να τινάξει όλη την προσπάθεια της ομάδας στον αέρα, με αποτυχημένη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο εξουδετέρωσε ο αντιδήμαρχος Πλατανιά Στέλιος Δημητρογιαννάκης!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καντάνου ευχαριστεί το κατάστημα αθλητικών ειδών “Σταύρος Σπορ” για τις όμορφες στολές των παικτών, τον έμπειρο μάγειρα και αντιδήμαρχο Κανδάνου-Σελίνου Γιώργο Βακάκη για το εξαιρετικό παραδοσιακό πιλάφι, τους αυτοδιοικητικούς και τους θεατές για την προσφορά των ειδών για τους σεισμόπληκτους, καθώς και την ιστοσελίδα athlitiko.gr για το προσεγμένο υλικό της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΑΙΣΙΟ: